Avainsanat

, ,

Pila oli Annen kerran kuussa -kurssilla.

ratapiirros

– 2 ja 3 väliin valssi oli parempi kuin persjättö, koska neloselle piti joka tapauksessa viskileikkaukseen hidastaa

– 4sen ja muurin väliin tein persjätön, mutta jos neloselle ei hidastanu niin 4 hyppy valui kohti putkea ja meinas tulla muurista ohi.

– 6 hypyn ja pussin tekeminen oli työ ja tuska. 6:lle piti irrota ja pussi hakea hyvin koska mun piti sännätä eteenpäin ohjaamaan 9:n takaakiertoa. No Pila joko ohitti 6 hypyn tai pussin. Sekä tiputti rimoja ihan urakalla. Todella kamala kohta. Tälläisiä pitää treenata lisää. Jos varmistin hypyn 6 ja pussin ei ollut mitään jakoa ehtiä ohjaamaan 9 hyppyä. Hinkattiin tätä kohtaa paljon.

– jatkettiin tauon jälkeen putkelta 10

– kepeillä oli palkka pari kertaa kun kokeiltiin taakse jäämistä. Pila jää silloin arpomaan viimeisiä välejä. Tietyllä tavalla se on ihana kun se ollessaan epävarma kysyy, hidastaa, jopa pysähtyy, mutta ei lopeta pujottelua kesken.

– 13 putken jälkeen sai olla tarkkana 14 hypyn kohdalla koska Pila imeytyi puomin alla olevaan putkeen jos ohjauksen antoi olla auki eikä yhtään hidastanut koiraa.

– 15 esteelle tehtiin jaakotus, joka meni kivasti jos vaan oli tehnyt 14 hypylle esityön ja linjan

– 16 putken jälkeen valui vähän. Pilan olisi voinut hakea paremmin putkesta mukaan. Mulle tuli hiukan hätä ja kiire kun se meinas tulla jaloille putkesta.

– keppien jälkeen 20 ja 21 hypyille tein saksalaisen, mutta en ollut tarkkana ja homma taas valui. Tää kohta pitää treenata ittekseen ja kattoa Pilalle oikea linja 21 hypylle.

– kontaktilta lähti käsi huitaisulla ja liikehäiriöllä….

Teema oli vauhtia enemmän kuin taitoa. Pätkittäin oli hyvää ja välillä tosi karmeeta.

Mainokset