Avainsanat

, ,

Pila Liedossa Anne Viitasen radoilla. Hyppäriltä vitonen toiselsi nopeimmalla ajalla, jolla toiseksi. Ekalta agiradalta hylly, kun karkasi A:lta ilman lupaa. Toiselta agiradalta nollavoitto, mutta aika kaoottisella menolla.

Rata C (hyppis)
Rataan tutustumisessa kepeille meno mietitytti. Ajattelin tehdä siihen takaleikkauksen, vaikka epäilin sen toimivuutta. Kokeilin myös persjättöä keppien jälkeen, mutta päätin kokeilla leikkausta. Olin suunnitellut persjätön myös kahden hypyn väliin jotka olivat renkaan ja muurin välissä, mutta itse kisassa unohdin tehdä sen. Epämääräinen takana leikkaus ei todellakaan toiminut. Kepeillä leikkaus ei sekään toiminut ja lopulta tein persjätön kuitenkin sinne. Pila irtosi kivasti putkiin.

Epämääräinen ratapiirros
ratapiirros

Rata B (agi)
Kauhee sössimisohjaus. Rima oli ihan omaa syytä. Puomi oli hyvä. A:lta karkasi mitä en osannut odottaa ja palkkasi itsensä putkeen. Lopetin sentään radan. Mokoma sikakoira…..

Rata A (agi)
A:lle pysähtyi mutta lähti oikeasti liikkeellä eikä sanallisella käskyllä, mutta koska myös sanoin en osannut lopettaa siihen. Puomilla pysähtyi liian ylös enkä korjannut. Viimeiselle hypylle en osannut enää ohjata….. Ihana se on ku se niin yrittää.

Mainokset