Avainsanat

, , , ,

Ama ja Pila Tonin treeneissä ja Kuje Sannan.

Sannan rata
ratapiirros

– Kuje oli ihan ylimakee!

– mulla oli kontakteilla namialustat. Kuje pysähtyi kaikille. Ennakoi vähän vapautusta, mutta en puuttunut siihen. Seuraavalla kerralla pitää kokeilla ilman alustoja.

– ekalla kierroksella päästiin koko rata osissa läpi

– kokeiltiin puomin jälkeiseen kohtaan sitä Niinun treenien irrotusta ja sitten persjätön kanssa pakkovalssi-jaakotukseen esteelle 8. Kuje irtosi satunnaisesti kutoshypylle, välillä hyvin, välillä huonosti. Omalla rintamasuunnalla on suuri merkitys.

– treenattiin myös pelkkää pakkovalssia, koska Kuje ei sitä hyvin osaa. Lisää voisi vahvistaa tätä pelkästään yhdellä hypyllä, molemmin puolin.

– kokeilin myös toisella kierroksella tehdä tämän kohdan pakkovalssin sijaan takaakierto-niistolla. Kellotettiin ja jälkimmäinen oli sekunnin nopeampi. Aika otettiin puomilta keinulle.

– keinun jälkeen mulla oli vaihteeksi vaikeuksia liikkua ajoissa oikeaan paikkaan. Hypyn 14 persjättöä sai vähän hioa. En ensin meinannut saada Kujetta hypylle 15 kun olin ihan hukassa ja taisi 14 rimakin tulla alas kun olin ihan tiellä. Kun tehtiin ajatuksella siitä tuli ihan ok. 16 hypyn kierrätin kauemman siivekkeen kautta, mikä oli vähän mutkia tuova ratkaisu. Toiselta puolelta olisi tullut ehkä parempi linja.

– lopuksi otettiin kepeillä hypyn leijeröintiä ja myös lähetys avokulmaan niin että Kuje haki sinne ite. Se oli ihan super!!

– suunnittelen Kujeen vaihtamista Amandaan, mutta en usko V:n suostuvan.

Mainokset