Avainsanat

, , , ,

Amandan kanssa tein yhdellä hypyllä jaakotuksia ja ennakoivia valsseja niin, että lähdin kovalla vauhdilla pois. Käännökset pieneni parin toiston jälkeen. Sitten huomasin, että Amsin häntä on auki. Oli varmaan auennut kun käytiin lämmittelemässä metsässä. Aman treenit jäi sit siihen.

Pila paikkasi Amaa Tonin treeneissä. Meillä ei kyl ollut kouluttajaa vaan tehtiin itsekseen tällaista rataa:
ratapiirros

Keinu piti tehdä niin, että leijeröi kepit ja puomilta piti tehdä poispäinkäännös putkeen. Alussa meillä oli vaikeuksia kun Pila ei ois kääntynyt 2. hypyllä. Sen kanssa saa taistella, että se kääntyy. Ja kun sen jäi kääntämään oli myöhässä jatkosta. Väännettiin tässä aikamme ennenkuin saatiin homma toimiin. Aika veitsenterällä taiteilua se oli.

Meinasin unohtaa leijeröidä kepitjoten se kohta oli vähintään mielenkiintoinen kun pompin minne sun sattuu. Ei kuitenkaan uusittu, vaan mentiin hinkkaan puomilta putkeen käännöstä. Vähän sai muistutella, mutta lopulta Pila tajusi mitä ohjaukseni tarkoitti. Ihana otus 🙂 Todellinen vaikeus oli tas ehti saamaan se hypyn 14 jälkeen putkeen kun viereinen hyppy oli Pilasta kivempi. Tai varmaan ohjasin sen siihen.

Renkaan jälkeinen 20 ja 21 ei tainnut
sujua kertaakaan. Meillä ei ole työkalupakissa hallittua irtoamista. Pila kääntyy tietyn pisteen jälkeen mua kohti ja silloin homma kaatuu siihen. Irtoamista pitäisi treenata ja viskileikkauksia vähän kauempana musta.

Kuje oli Sannan treeneissä ja se on kyllä niin mahtava. Tällä kertaa jopa kontakteilla vaikka irtosin sivulle reippaastikin.

Lopuksi Tapa teki kaikkea pientä. Pari kertaa verkkokeppejä. Putkea, seisomista ja lopuksi heiluttelin ja paukuttelun hiljaa keinua samalla kun heittelin nameja. Tapa pelkää sitä ääntä, mutta söi onneksi nameja äänestä huolimatta, vaikka välillä pakeni kauemmas. On se herkkä. Ja melkoisen korvaton säntäillessään vauhdin riemussa pitkin hallia 😉

Mainokset