Avainsanat

,

SannaL lahjoitti meille Timo Liuhdon treenitunnin, joten käytiin Pilan kanssa treenailemassa Sporttikoirahallilla.

ratapiirros

Timo halusi, että rata ohjataan niin, että kepeillä tehdään törkkäisy,( vastaan otetaan keppien takaa ja sit törkkäsyllä saadaan koira pujotteleen oikein). Tätä ei oltu koskaan aikasemmin Pilan kanssa kokeiltu.

Keppien jälkeen 3 hypylle niisto-sokkari ja neloselle vekki niin, että koira irtoo vitoselle ja kutoselle helpolla linjalla. Pila joo irtos, mutta kun seiskalla ois pitäny tehdä saksalainen(?)/päällejuoksu, niin Pila kaarsi ohi vauhdin hurmassaan. Me sit tahkottiin tätä kohtaa oikeastaan koko treeniaika ja ei kyl tullu ku yks hyvä käännös.

9 hypylle pakkovalssi-jaakotus pituuden jälkeen taas vekki, että koiran saa oikeaan putken suuhun helposti. 13 hyppyä ennen pieni pysähdys ja sit päällejuoksu, 14 hypylle niisto-sokkari (minkä Pila teki upeasti!!) vähän vekkausta 15 hypylle sit persjättöjä pöydälle asti. En pystyny tekeen niin montaa persjättöä, joten tein päällejuoksun vimpalle hypylle.

Tuota keppien törkkäisyä pitäisi treenata enemmän. Siitä voisi joskus olla hyötyä. Ja noihin Pilan käännöksiin pitäisi saada jotain järkeä, kun se ei kauempana ollessaan käänny kirveelläkään.

Mainokset