Avainsanat

, , , ,

V teki alaosan minikeinuun, joten päästiin kotona naksuttelemaan sitä.

pila ja keinu

Pila teki kerran. Naksuttelin siitä, että tuli suoraa keinulle ja pysähtyi kontaktille. Kolme kertaa pääsin naksuttelemaan ja jätettiin siihen. Hyvä Piu!

Amalle tein keinun paukuttelua. Kahdessa satsissa. Toisella kerralla naksuttelin kun painoi alasmenoa pidemmän aikaa. Ama oli innokas.

Kujeelle tein pamautteluleikkiä myös kaksi kertaa. Kuje tarjosi aika paljon kaikkea muuta. Esimerkiksi käsien kimppuun hyökkäämistä. Mutta ne pamauttelut mitä teki keinulla oli hyviä. Toisella kerralla teki itsekseen koko keinun ja jäi 2on-2off asentoon, joten palkkailin sitten siitä. Hyvä Kui!

Tapa teki viisi kertaa. Ekalla kerralla yritin naksutella jalan nostoa keinulle. Toisella kerralla nosti tassun ja painoi leinua. Säikähti siitä niin paljon, että jouduin palkkaamaan pelkästään siitä, että yrittää ottaa namin keinulta. Kolmannella kerralla naksuttelin samaa namin keinulta ottamista, mutta alkoi paineistua liikaa. Neljännellä kerralla vaihdoin naksuttelua siihen, että tulee ylösmenon päähän suoraan molemmat etutassut keinun kohdalla ja palkkasin keinun päältä. Viidennellä kerralla palkkasin ylösmenoa, mutta nyt uskalsi ottaa askeleen keinun päälle. Tuin keinua niin, ettei se liikkunut. Epäilen, että keinun opettaminen Tapalle tulee kestämään vielä pidempään kuin osasin edes aavistaa. Joudun palastelemaan homman tosi pieniin osiin, ehkä se auttaa.

Jipolle naksuttelin kolme kertaa. Ekat kaksi kertaa ensin kuonon laittamista alasmenon yläpuolelle ja sitten siirryttiin siihen että yksi tai kaksi tassua laitetaan siihen. Kolmannella kerralla pystyin jo naksuttelemaan sitä, että Jippo vähän painaa alasmenoa alaspäin.

Mainokset