Avainsanat

, ,

Kävin Päivin treeneissä Pilan ja Kujeen kanssa.

ratapiirros

Pila aloitti. Hierottiin alkua kun kakkosesteelle en osannut tehdä ennakoivaa valssia. Tein sen sijaan leikkauksen A:lle… Hieno koira kun lukee hyvin ohjausta… Teki mieli hakata päätä seinään kun ei osaa olla ajoissa.

Sen jälkeen en osannut rytmittää niin että Pila olisi hypännyt vain kolmosen vaan kaarratin sen helposti myös viereiselle hypylle. RYTMITTÄMINEN!!!

Pakkovalssi putken jälkeen muuttui pakkovalssi-jaakotukseksi ja sillä liike keinulle töksähti. Silti se jaakotus piti väen vängällä aina vääntää….

Kokeiltiin niistolla kakkoselta ja kolmosen pyöräyttämistä toiselta puolelta. Pila loikki niiston pitkäksi ja kääntyi kolmosen huonosti. Oli väkinäinen, mutta varmempi tapa.

Vaihdettiin Kujeeseen, jonka kanssa säädettiin, mutta mentiin koko rata läpikin. Testailtiin eri vaihtoehtoja 16 hypylle. Kuje ei irtoa ja hidastaa jos itse on myöhässä. Kiha sen kanssa oli mennä kun paikkasi kaikki vaikeat kohdat ja antoi kaikki virheet anteeksi. Niin paitsi superemämokat, niistä saattoi syyttää itseään.

Vaihdettiin Pila vielä lopuksi ottaan keinun jälkeistä elämää ja sehän keksi mennä muurin jälkeen putken väärään päähän. Eikä kääntynyt kirveelläkään. Se oli ihan sama mtä tein tai olin tekemättä. Onhan se ihanaa kun se irtoaa, mutta…..

Pilan ongelma on tällä hetkellä juurikin tää että kun se lähtee irtoaan, niin se ei enää käänny. Ei millään. Ja se lukee rataa oman päänsä mukaan. Vaikka jäin suoran putken viereen paikoilleni huutamaan niin Pila sujahti muurin kautta putkeen väärään päähän. Tarttis varmaan tehdä jotain…

Kujeelle irtoamistreeniä. Se vaan sipsuttaa vieressä.

Hyvät treenit. Paljastu sopivasti heikkoudet ennen lauantain kisoja.

Mainokset