Avainsanat

Hyvinkäällä kaksi starttia Pilan kanssa Harri Huittisen radoilla.Tuloksena HYL ja 10.

ratapiirros

Keskiviikkona Harrin treeneissä Pilan keppiosaaminen hajosi. Sen mielestä ei tarvinnut enää pujotella kahta viimeistä väliä. Ja sama heijastui kisoissa. Tehtiin nollaa kepeille asti. Pila jätti kaksi viimeistä väliä pujottelematta, korjasin alusta. A:n jälkeen Pila irtosi hypyn kautta todella hienosti mustaan putkeen. Ilmeisesti mulla oli rintamasuunta auki, kun yritin noukkia sitä matkaan. Hups… Jätin puomille nököttään ja vapautin parin hypyn takaa, saavuttiin maaliin yhtä aikaa. Harmittamaan jäi oikeastaan vain noi kepit.

ratapiirros

Pila himmaili puomilla, eikä tullut heti alas. Asialle pitäisi varmaan tehdä jotain… Jälleen kepeistä kaksi viimeistä pujottelematta. Korjasin nyt vain välit enkä ottanut alusta. Suoran putken jälkeinen rima tippui, mun surkea valssi valui holtittomasti ja saatoin ehkä myös huitoa riman päällä. Pila valui tällä radalla vähän sinne sun tänne, kun mun ohjaus oli taas niin myöhässä.

Kepit harmittaa, samoin puomi. Makee koira Pila silti on ja tekemisen halu loistava. Kaikkineen mentiin kummiskin samaa rataa. Putkiin irtoaminen on aika jäätävää.