Avainsanat

Pihakepit jatkuu vielä viimeisen kerran tähän tehoviikkoon. Tällä kertaa yritin vangita treeniä videolle. Virhe! Kun yritän yksin kuvata ja treenata, ohjaan huolimattomasti ja Pila hämmentyy. Virheet lisääntyi, vauhti laski. Pitäisi muistaa ettei enää yritä tälläistä.

Tein ensin kerran ja sitten yritin kuvata saman. Vauhti laski. Otin toisesta suunnasta. Pila ei ensin meinannut millään käskyllä lähteä pujottelemaan. Ja sitten meni matelemalla. Sen jälkeen tajusin jättää kameran pois.

Tässä nyt kuitenkin video, joka on väännetty kännykän voimin.

Virheitä tuli aloituksissa ja lopussa jäi taas viimeiset välit pujottelematta. Tehtiin lopulta varmaan seitsemän toistoa per puoli, että sain vähän varmuutta palautettua. Otettiin kerran törkisyllä ja kerran pakkovalssilla. Kun ohjasin kepit, niin vauhti ja into nousi. Yritän taas ahnehtia Pilan kanssa liikaa. Onneksi tajusin sentään tehdä helpompia loppuun, että saatiin fiilistä palautettua.

Kesällä tulee varmaan otettua keppikuureja. Silloin voisi miettiä lelupalkkaa. Nami on Pilasta parempi, mutta se rauhoittaa lopussa ehkä vähän liikaa.

Mainokset