Avainsanat

, ,

Osallistuin Päivin treeneihin Pilan ja Amandan kanssa.

Aloitin Pilan kanssa.
2 hypylle ihmisnuoli. Pila tykitti ihan täysiä päin. Kerran kaatoikin mut. Välillä saatiin jarruttamaan, mutta ei silti oikein halunnu taipua. Näitä tarttis treenata.
3,4,5 valssi
Okserin 6 taakse valssilla ja takana leikkaus 8 putkeen
Muurin 9 jälkeen jos ei ottanut haltuun, niin otti edessä olevan hypyn
Kepit meni kivasti, haki muurin jälkeen hyvin. Ekalla kerralla ei viittiny taipua, loput hyvin.
Putki 11 oli hyvin tyrkyllä silti sain käännettyä myös viereiseen putkeen… Taitolaji….
A super!! menin vastaanottaan hypyn 13 takaa.
16 hypyltä sain koiran helposti puomille (myös Aman) tartti joko ottaa haltuun, tai mennä lähemmäs 16:sta kääntämään
Keinulla Pila himmaili ja aika monta toistoa tehtiin ennen kuin tuli suoraan alas asti. Vaadin siihenkin nykyään 2on2offin
Takaakierrossa 19 tippui herkästi rima.
Puomi parani loppua kohti.
Ennakoiva valssi 22 hypylle ei onnistunut Pilan kanssa kertaakaan. Niistolla saattoi taipua, muuten vaan räki läpi kohti keppejä. Näitä käännöksiä tarttis harjotella.

Ama teki välissä ja mä en osannut mennä sen kanssa yhtään. 😦 Se on niiiiiiiiiin hidas Pilaan verrattuna ja pitäisi hakea joka paikasta ja saattaa joka paikkaan. Oli vähän toivoton olo vaikka virheitä ei tullutkaan niin paljoa. Mun tarvis kääntää oikein kunnolla aivot eri moodille, että Aman kanssa tulis hyvä rata. Oli jotenkin vähän toivotonta. Ama oli innoissaan, mutta mä en saanut itsestäni puristettua sille hyvää ohjaajaa.

Lopuksi tehtiin Pilan kanssa puomin palkkausta. Ensin näkyvä namialusta, sit pelkkä nami ja lopuksi kävin itekin palkkaamassa kontaktille. Oli hyvät. Treenit valoi uskoa lauantain kisoihin.