Avainsanat

, , ,

Käytiin porukalla Sastamalassa epiksissä. Mä menin Pilan kanssa ja V loppujen.

Jopa Tapa pääsi korkkaamaan kisauran.
tuloslappu

Suurin osa virheistä johtuu surkeasta ohjauksesta ja loput siitä, ettei Tapa oikeasti ole harjoitellut, joten eipä se juuri mitään osaakaan.

Liitän videon myöhemmin.

Pila pääsi treenaan kontakteja mölliradalle ja avoimiin. Mölliradalle laitoin (tai itseasiassa ystävällinen tuomari laittoi) puomin alle (alustalla nami) palkan. Pila oli alusta asti jotenkin tosi kovilla kierroksilla. Se yritti kiskoa itseään hengiltä lämppälenkeillä. En tiedä vaikuttaako se, että kaikki olivat mukana. Pila ei vaan pystynyt pysymään lähdössä. Oli pakko päästää höyryjä pienellä kiekalla. Pysyi nätisti sen jälkeen ja lähti vasta luvalla. Yksi rima tuli alas. Ja jätin sitten ohjaamatta viimeisen hypyn.

( http://www.youtube.com/watch?v=Bd5iQmHmMDw )

Avoimen rata otettiin kisamaisesti ilman kontaktipalkkaa. Kontaktit meni ihan hyvin, mutta ohjaus vähän hyyty…. Kuje meni meitä ennen ja kuvasin sen. Pila oli vähän raivona radan reunalla. Sille on kaikkein pahinta kun joku muu perheestä pääsee ja se ei. Ja raivo jatkui radalla. Mä jäin heti alussa jalkoihin kun pakkovalssi oli myöhässä. Ois pitäny antaa Pilan mennä putkeen, eikä korjata hyppyä mukaan, mutta jälleen ajattelin liian myöhään ja kostoksi sain karvapalleron päälleni. Tuomari oli vähän tiellä ja mulla meni pikkuisen pasmat sekaisin ja yllättäen en ehtinyt ohjaamaan ajoissa. Kepeille valitsin taas ohjauksen ”älä ohjaa vaan huuda”, mutta tällä kertaa se toimi paremmin. Kontaktit oli hyvät. Tai no ne mentiin alas asti. Varmaan tarttis päästä eroon tosta omasta pysähtelystä ja alkaa vapauttaa vauhdissa.

( http://www.youtube.com/watch?v=JfffrcQpM10 )

Pila sai raivopäisestä menostaan huolimatta kehuja kehän laidalta. Se sai myös kehuja siitä miten rauhassa se makoili odottamassa vuoroaan. Ja kyllähän se hetken olikin makoilemassa (ja keräsi samalla kierroksia). Ihan mielenkiintoista. Tuli opittua uutta ja oli hauskaa. Kivat radat ja olisi ollut ihan tehtävissä, jos ois osannu ohjata. Kujeelle avoimelta radalta 5 kiellosta ja aika oli 12 sekuntia hitaampi kuin Pilan, mutta Kuje pysähtyi puomille pitemmäksi aikaa. Aman radat oli aika surkeat.

Mainokset