Avainsanat

Pilalla oli Minnan talviryhmän viimeinen kerta. Ja varmaan myös viimeinen treeni Takkulassa hetkeen, koska huomenna esteet siirretään kentälle. Valitettavasti Minna ei päässyt kouluttamaan, joten otettiin sitten vaan itsenäisesti keppejä ja kontakteja.

Mulla oli namikulho etupalkkana. Merkkasin oikean paikan naksulla ja vapautin nopeasti palkalle. Ensin puomi yksinään, sit parin esteen kautta. Namit keinun eteen. Keinu oli selvästi hitaampi kuin puomi, mutta tuli alas asti. Tauon jälkeen palkkasin etupalkalla vain keinulta ja lopuksi kepeiltä. Niistossa joko tein väärin tai Pila ymmärtää sen väärin, joten palkkasin kerran kädestä ennen hyppyä ja teki seuraavan hyvin.

Kokeilin myös leijeröidä keppien vieressä olevan keinun, ajattelin ettei Pila pysy niin hyvin kepeillä, mutta pysyihän se. Pitäisi vaan luottaa sen taitoihin paremmin.

Vähän sellainen sinnepäin treeni, mutta pääasia oli että puomi ja keinu suoritettiin joka kerran hyvin ja saatoin huoletta vapauttaa Pilan lempipalkalleen. Samoin kepit meni hyvin ja sinnekin saatiin hyvä palkka. Hyväntuulinen ja rento treeni.

* * *
Iltaruoka ei tule ilmaiseksi enää kellekään. Myös Kuje ja Ama on joutuneet suorittamaan Tapan pehmokeinua. Kuje tuli läpi varmaan viidesti ennenkuin pysähtyi oikein, Pila tuli läpi kerran ja Ama pysähtyi ekalla oikein. Tapa ei vielä ollut ihan niin mukana ja pyöriskeli vähän edestakaisin levyn päällä, mutta ainakaan se ei enää välitä siitä että levy heiluu. Ja kyllä se sitten loppu viimeinen tarjosi 2on2offinkin. Tätä jatketaan.

Mainokset