Avainsanat

, , , ,

Talvikauden viimeiset treenit pidettiin kentällä Hervannassa. Radaksi valikoitui mm-joukkue rata vuodelta 2007.

Mulla oli mukana Ama, Kuje ja Pila.

Pila pääsi kuokkimaan Tonin ryhmään. Pari kertaa mentiin läpi koko rata ja sitten otettiin jotain pätkiä. Pila meni muuten kivasti, mutta jotain rimoja tuli alas. Ainakin keppien jälkeinen rima ja toiseksi viimeinen hyppy. Oisko molemmat olleet 45cm. Korkeudet oli ripotellen mitä sattuu.

Kerran lopetti pujottelun paria keppiä ennen loppua.

Yritin vapauttaa nopeasti ja vapautin yhden kerran A:lta ennenkuin oli tullut alas asti. Sillon taisi tulla rima alas sen jälkeen.

Lopussa Pila syystä x alkoi mennä viimeisen hypyn ohi. Vaikka kuinka yritin käännellä sitä, niin pyrki ohittamaan hypyn. Ei keksitty oikein syytä tähän.

Amandan kanssa mulla oli tosi paljon vaikeuksia erityisesti viskileikkauksessa pituuden jälkeen. Se piti rytmittää niin erilailla, enkä meinannut saada oikeasta rytmistä kiinni.
A:lta vapautin ennenkuin tuli alas asti ja muutenkin kontaktilta vapauttamiset oli aika holtittomia. Mutta kaikkineen paljon parempi mieli nyt kuin mitä Takkulassa treenatessa.

Kujeen kanssa mentiin kisanomaisesti. Kolme mahdollisuutta oli. Ekalla radalla vapautin pöydältä väärässä kohtaa, muuten tosi hyvä. Tokalla kerralla palkkasin kontaktit ja Kuje taisi varastaa pöydältä. Kolmannella kerralla tippui rima hypyltä 15. Olin ottanut nopeat vapautukset kontakteilta, vaikka ei ollut vielä oikeassa paikassa (Kujeellakin tätä ongelmaa…), mutta riman tiputtua pysäytyin A:lle pidemmäksi aikaa. Pysähtyi ja pysyi hyvin.

Treenattuani tajusin, että mun ei pitänyt treenata Pilaa kun sille tulee muutenkin niin paljon ohjelmaa tälle viikolle. Höh. Pitää kattoa kuinka väsynyt se on kisojen jälkeen ja ehkä vaihtaa sunnuntain koulutukseen joku muu.

Mainokset