Avainsanat

, ,

Pila oli Tonin treeneissä. Tahkottiin Salme Mujusen kakkosten agirataa Tsaun kisoista kun ois ollu kuulemma ihan tehtävissä Pilan kanssa, jos oisin vaan ohjannut. Mikä on totta 😉

Radasta ei nyt tullu ihan samanlainen, mutta vaikeeta oli silti. Alun ennakoivaa valssia hiottiin. Nää nyt tehotreeniin. Pitää kattoa Niinun video tästä ja harjotella liikkeitä itsekseen, koiran kanssa hitaasta vauhdista ja sitten kovemmasta ja vielä jossain vaiheessa tehdä se liikkeestä kans. Iltavuoroviikon teema on ens viikolla siis ennakoivat valssit.

Rytmityksen kanssa oli hakemista. Kun sen sai tehtyä oikeen, Pila oli ihan superhieno ja sen sai tosi helposti oikeaan putkensuuhun. Näitä vaan tarttee treenata. Paljon.

Vekkauksiakin pitäis treenata. Mulla on vaikeuksia mennä tarpeeksi syvälle kääntämään ja sit koko homma hajoo. Näitä vois testailla muilla koirilla ja sit sen jälkeen kokeilla uudelleen Pilan kanssa. Mä jotenkin niin jähmetyn sen kanssa kun se tulee ihan täysiä päin, että oon sairaasti myöhässä ja sit väärässä kohdassa. Mutta tänkin haluan saada toimiin.

Pilan plussia:
– kontaktin paikka hyvä (vähän lähti väärällä sanalla)

Miinuksia:
– kepit, alkoi himmailla lopussa (tarttis palkkailla enempi kepeiltä)
– ennakoivan valssin valuminen (tarttee palkata siivekkeen luo)
– rimat tippui (voisi olla huutelematta rimojen päällä ja huitomatta, ja hyppytreenejä tarttis tehdä, erityisesti häiriötreeniä)

Hyvät treenit oli taas. Jäi erittäin positiivinen olo, vaikka me räpellettiin pientä kuviota. Taas sellainen hyvä motivaatio tehdä ja tekee mieli työstää näitä meille vaikeita juttuja. Ja oli kiva nähdä miten hyvin rytmitys toimii kun sen ajoittaa oikein. Ja sen ois saanu toimimaan kisoissa ja Pilan ois saanu käännettyä ennen väärää putkensuuta jos ois vaan tajunnut jarruttaa.

Tapa treenasi kentällä V:n kanssa putkeen irtoamista. Kotona paukuteltiin minikeinua. Se tekee sitä jo aika innoissaan. Ehkä sille vielä saadaan hyvä keinu tehtyä.

Mainokset