Avainsanat

, ,

Pila oli kauden viimeisessä Huittisen Annen kerran-kuussa treenissä.

ratapiirros

Oli vaikeeta. 😛

Kakkoshypyn jarru oli vähän epäkuntoinen tai sit meidän tarttis treenata lisää.

Keppien palkkausta mietittiin, siihen voisi lisätä häiriötä heittämälle lelun jo pujottelun aikana. (Ja kuollut lelu pitäis tehdä kivaksi.)

Pituudelle piti tehdä vekki tai muuten Pila valui 14 hypyn kautta A:lle. Ja se piti ajoittaa ja käskyttää tiukasti tai koira oli A:lla. (Tapahtui vain noin miljoona kertaa.)

Kerran irtosi pituuden jälkeisen suoran (puomille asti). Ei löytynyt yhteistä rytmiä niin, että ois voinu leijeröidä 9 hypyn ja tehdä siihen pakkovalssin, joten oli pakko ottaa toiselta puolelta.

Myöskään 14 hypyn leijeröinti ei onnistunut, koska Pilan mielestä jos menin siltä puolelta, niin 12 jälkeen otettiin mun edestä 14 ja bongattiin A. Kun kiersin 14 hypyn, niin meni hienosti mustaan 13 putkeen. Ja siihen asti sit päästiin. Pätkissä.

Kontakteilla joka kerran hienosti 2on2off. (Vapautuksen kanssa pitää olla tarkka.) Pila ehti mennä jonku parisen kymmentä (ehkä enemmänkin) kertaa kontaktille siitä huolimatta, että ei päästy rataa niin pitkälle, että sinne kontaktille ois oikeasti menty. Tuliko nyt yliharjoiteltua kontaktipaikkaa?

Tapa teki vähän keinun paukuttelua ja pari kertaa kepit. Ja sai hepulin kun oli niin tulvillaan intoa. Sen vauhdin kun saisi radalle 😀

Mainokset