Avainsanat

, ,

Amanda ja Kuje pääsivät Heini Stenbergin koulutukseen.

ratapiirros

Kuje oli ensimmäisessä ryhmässä. Ensin tehtiin numerosta 17 numeroon 31 asti ja toisella kierroksella mentiin alusta 17:sta. Kuje oli superhyvä!

Halusin kokeilla numerolle 20 pakkovalssia, koska epäilin, että se ois vaikeaa. No Kujeen kanssa siinä ei ollut mitään vaikeutta.
(18 irrotus, 19 päällejuoksu, 20 pakkovalssi, 21 niisto)

Kepeillä treenattiin sivuirrotusta palkka oli putken jälkeen. Kuje oli tosi super ja irtos putkeen hienosti. 24 hypylle kokeiltiin päällejuoksua, mutta se ei ollut kyllä kauhean turvallinen. Lisäksi Kuje ajautui putken jälkeen ohi, joten ohjaus oli vähän tönkkö.

27-31 oli meidän takkukohta. Tiesin, että se on mulle vaikea. 28:lla en millään meinannut saada Kujetta käännettyä tarpeeksi kun oli vähän löperö ja kengät sojotti väärään suuntaan. 29:llä tein saksalaisen, mutta rintamasuunta ei meinannut kääntyä tarpeeksi ja ennakoiva valssi numerolle 30 oli kamala, eikä sitä oikein saatu hyväksi. Nää valssit nyt pitäisi kesän aikana hioa kuntoon.

Seuraavalla kierroksella hiottiin tiukkaa haltuunottoa numerolla 9, Kuje oli kiltti ja tuli kun vaan pyysi ajoissa. Saksalaista muurille. Homma ei toiminut kun mun linja hypyltä 10 oli väärä. Kun korjattiin sitä linjaa, niin heti pelitti.

Jälleen törmättiin vaikeuksiin 14 ennakoivassa valssissa, mutta Kuje oli kiltti. 15 saksalainen oli helpompi kuin muurille ja super kiltti Kuje tuli pelkällä käskyllä mukaan 16 hypyltä. Kun intouduin käskyttään vähän liikaa, niin se tuli putken 17 ohi. Se on kyllä niin kiltti ja hieno.

Amanda oli toisessa ryhmässä ja meidän pätkät ei mennyt yhtään niin hyvin. Aloitin alusta ja Amanda meni A:lle. Sain kutsua sen tosi läheltä putkea, että sain sen putkeen. Jouduttiin palkkailemaan aika monta kertaa putkea ennenkuin pääsin kutsumaan hyvältä etäisyydeltä, että ehdin seuraaviin päällejuoksuihin. Kujeen kanssa tein 6 esteelle niistopersjätön ja Amandan kanssa ajattelin kokeilla sylkkäriä. No ei onnistunut. Tarttee treenata sylikäännöksiä! Ihan ilman esteitä. Jäätiin hiomaan sylkkäriä ekan ajan loppuun. Saatiin kyllä lopulta hyviäkin aikaan.

Tokalla kierroksella hiottiin ennakoivaa valssia esteelle 14 ja pakkovalssia esteelle 15. Tai lähinnä sitä ennakoivaa, joka ei kyllä onnistunut niin millään.
– Kolme askelta, ponnistuspaikka, taakse, kohti seuraavaa estettä.
– Koiranpuolinen käsi ohjaa esteelle ja kun koira on laskeutunut toinen käsi poimii koiran mukaansa.
Luulisi sen olevan helppoa, mutta ei se ole. Ainakaan mulle. Aman kanssa mulla jäi ohjaava käsi tosi helposti pois.

Hyvä koulutus oli. Oli kivaa ja jotenkin mahtavaa päästä tekeen pitkää rataa Kujeen kanssa ja sitten hioa Aman kanssa.

Mainokset