Avainsanat

Pilan kanssa kisattiin triplahylly Salme Mujusen radoilla. Yllättäen tykkäsin radoista ja ne ois ollu Pilan kanssa ihan tehtävissä… jos vaan…


(http://www.youtube.com/watch?v=S81Xw-uQTjc)

Hupsis, eteen ja putkeen kieltämättä kuulostaa ihan samalta. Pomppi kun korjasin renkaan mukaan matkaan. Oiskohan toiminut paremmin jos olisin ollut tämän suoran toisella puolella, vai oiskohan silloinkin irronnut putkeen?


(http://www.youtube.com/watch?v=Nmz2flfTwvo)

Ohjausvalinta lukuun oli ihan syvältä ja myöhässä. Hienosti haki kepit. Jos ois ollu fiksu, niin ois antanu pujotella ja jatkanu rataa siitä. Mun ohjaus oli kepeille eikä suinkaan putkeen. Keinun jälkeen olin myöhässä, mutta oliko Pila silti tuhma mennessään putkeen? A:n jälkeen säästin yhden askeleen ja koira sujahti väärään päähän putkea. Mielestäni mun moka.  Lopussa Pila paikkasi mun virheen :O Vau!


(http://www.youtube.com/watch?v=XiOao5s6c-k)

Nousi lähdössä ja mitään en tehnyt. Jäi kyllä levottomana, eikä halunnut istua. Hyvä keinu! En kehunut vaan vapautin. A:n jälkeinen putki tuotti mulle harmaita hiuksia, tätä ohjausta en kokeillut rataantutustumisessa vaan päätin sen katsoessani minien menoa. Vähän epävarma fiilis. Mutta oliko Pila tuhma karatessaan väärään putken päähän vai ohjasinko huonosti? Kepeillä eni tokaan väliin ja korjasin sen väärään väliin ihan ite monta kertaa. Keppien korjauksen pomppiminen pitäisi ehkä saada pois…

Kysymys kuuluukin: Onko Pila tuhma vai ohjaanko itse huonosti? Kolme rataa, neljä väärää putkea.
Keskusteltiin tästä kisapaikalla ja seurakaveri oli sitä mieltä, että Pila ei ole hallinnassa, eikä tottele. Sen ois pitäny tulla tässä-käskyllä käteen, eikä luikahtaa putkeen kuten tapahtui radoilla 2 ja 3. Ja hyvänä pointtina se, että meidän pitäisi oikeasti treenata niitä putken ohituksia. Silloin kun Pila on lukinnu putken, niin se ei kyllä sen jälkeen enää kauheesti kuuntele. Pitäisikö sen kuunnella ja tulla pois lukitulta esteeltä? Toisaalta olen kyllä mielestäni pahasti myöhässä, jos olisin ollut ajoissa, tälläisiä tilanteita ei ehkä syntyisi. Kuinka paljon mun virheitä Pilan pitäisi kestää?

Mainokset