Avainsanat

, , ,

Oltiin V:n kanssa kentällä länderilauman kanssa. V rakensi suurinpiirtein tälläisen radan:
ratapiirros

Säännöt oli:
– maksimissaan 10 esteen ratapätkä
– toinen keksii radan ja toinen saa kävellä sen kerran läpi (vähän joustettiin tästä)
– väärästä radasta ulos (tai kokonaisen pätkän jälkeen vaihto)

Pila aloitti. Sen pätkät oli tälläiset:
ratapiirros

Eka kierros valkoisilla. Muistaakseni rata oli tuollainen. Tein kakkaohypylle ihmisnuolen joka oli myöhässä, Pila jarrutti ja kääntyi, mutta rima tuli alas. Myös toinen rima tuli joltain hypyltä myöhemmin. Haki hyvin kepeille, joiden päässä oli palkka namiautomaatissa.

Aman rata meni muuten ihan ok, mutta kepeille meni tokaan väliin. Ups 😦

Pilan toka rata oli mustat pallot ja eikös kosahtanut väärään putken päähän. Harmitti. Sain kokeilla vielä kerran ja tein tosi epätoivoisia ihmevalsseja ja sain tehtyä puhtaan radan, vaikka ei se kyllä nätti ollu. Hieno kontakti Pilalta.

Lopuksi treenattiin ennakoivia valsseja putken vieressä olevalla hypyllä. Ajattelin että saan kokeiltua niin, että koira jää kahden hypyn taakse ja teen kolmannelle ennakoivan valssin, mutta niin pitkälle ei päästy. Hypyn oikealla puolella oleminen oli paljon vaikeampaa. Aloitettiin siitä ja kyllä meinas epätoivo iskeä kun sekä Pila että Ama sinkos jo jonnekin viiden metrin päähän. Lopulta Ama teki tiukan käännöksen ja Pila siedettävän. Vasemmalla puolella Ama kääntyi jo ennen hyppyä pari kertaa, mutta saatiin hyviä toistoja ja kääntyi hienosti. Pila teki lähes yhtä pienen käännöksen tälle puolelle kuin Amanda ja oli kaikkineen helpompaa.

Kiva treenit. Loppuun videoin Tapan puomin. Nopeasta vauhdista hyppää ylösmenon, hitaasti mennen osuu. On se vaan opetettava sille. Höh.

Mainokset