Avainsanat

, ,

Juhannuskisat Tuorlassa. Pilalle 2x HYL ja Amandan kanssa nolla 🙂

Eija Berglund tuomaroi 2-luokan agiradan. Pila lähti A:lta (4. este) jonkun hajun perään. Todella outoa. Myös kolmosluokassa samalla kentällä sattui näitä, että kiinnostavaa siellä oli. Ekaa kertaa nurmikentällä ja mun kenkävalintani oli huono. Kaaduin huvittavan näköisesti. Ja Pila meni esteen kyllä oikein, mutta jatkoi matkaa putken kautta. Lopussa karkas vielä toisen kerran samaan putkeen. Pikkuhiukkasen sillä on tota putkiin irtoamista…. Kontaktit hyvät, keinulla mietti hetken ennen kuin tuli ihan alas, mutta tuli silti.

( http://www.youtube.com/watch?v=ReOZxJg3lR4 )

Hyppyrata oli Leena Rantamäki-Lahtisen käsialaa. Mulla tuli joku ihme aivokatkos renkaalla ja menin väärään paikkaan. Sit kuulin kuulutuksen hylätystä radasta ja tunsin että paras tsemppi ohjauksesta katos. Lopussa sain ohjattua putken ohi, juuri ehdin ajatella, että jes se ei menny putkeen kun Pila jo sinkos siihen toiseen päähän putkea. Ei pitäis ajatella tollasta vaan ois pitäny jo mennä toiseen suuntaan. Mutta loppusuora tuntui hyvältä.

( http://www.youtube.com/watch?v=h56soJBoVfY )

Radat tuntui Pilan kanssa hitailta. Mutta videolta näyttää ihan hyvältä vauhti. Rimoja kolisi, eka radalla oli 35, tokalla 40. Tiputti myös lämppäririmoja. Pohja saattaa vaikuttaa.

Ama oli nurmesta innoissaan. Se meni lämppäesteillä ihan kierroksille ja kaahaili intona. Varasti lähdössä ja tuli ihan hyvällä vauhdilla. Sijoitus. 5 Olen niin tyytyväinen. Keinua ei yhtään pelännyt. Oltiin käyty kokeilemassa sitä ykkösten aikaan ja meni sen jo silloin hyvin ja varmasti. Kepeillä oli varma ja suht iloinen. Hyvä rata 🙂

( http://www.youtube.com/watch?v=Z9W57S6WTO8 )

Mainokset