Avainsanat

, , ,

Pila oli Tonin treeneissä.

Todella hyvä harjoitus meille. Pila syöksyi väärään putkeen niiiiiiiiin helposti.

Alussa sain jarrutettua kepeille kivasti. Kepit meni muutenkin hyvin. Valitsin okserilta putkelle taktiikaksi vekin, koska en luottanut että Pila olisi jäänyt kepeille jos otan etäisyyttä valssia varten. Noh, vekkaaminen oli vaikeeta. Todella! Ehkä kahdesti sain sen onnistumaan ja noin sata kertaa väärään putken suuhun. Mutta kun teki huolella ja käänsi kunnolla, niin meni hienosti myös oikeaan päähän ja lopussa kokeiltiin valssilla. Se toimi upeasti, vaikka mun valssi yllättäen oli vähän myöhässä.

Putkelta putkelle väliin yritin valssia, mutta kaikki rimat ropisi alas. Vaan kun käänsi Pilan jo putkesta tullessa ja teki valssin ajoissa, niin eikös vaan menny hienosti ja rimatkin pysyi. Se vaan vaatii tarkkaa ohjausta.

Putken jälkeen takaakierto+niisto toimi hyvin, mutta mun sylivekki seuraavalle hypylle oli huono ja sain Pilan kieltämään sen helposti.

Vaikein osuus tuli seuraavan putken jälkeen. Pilan sai irrotettua muurille ilman että tarvitsi mennä sitä edeltävän hypyn ohi ja sen sai otettu muurin jälkeiseltä hypyltä valssilla vastaan, mutta sitten seuraavalta hypyltä se upposi putkeen kuin ohjus. Vaikka teki mitä niin jarrua ei vaan meinannut löytyä. Palkattiin ennen hyppyä ja tää on kaikkineen sellainen mitä pitää harjoitella lisää. Palkalle Pila suostui pysähtymään.

Lopussa Pila meni kerran päin muuria kun olin myöhässä ja sen mielestä on ihan ok mennä esteiden läpi jos ei enää kunnolla pääse yli :/

Ihan loistava treeni. Pureuduttiin meidän ongelmiin ja Tonilla oli myös hyviä (ja toimivia!) ratkaisuja. Jes näitä lisää. Ja Piu on ihan sikamakee ja jos vaan ohjaan oikein niin toimii kuin unelma.

Keppeihin lisää luottoa ja uskallusta, vekkeihin pitää etukäteen katsoa linja kunnolla ja kääntää koira sille linjalle, kunnollinen jarru ennakoiviin valsseihin.

Treenattiin vähän kontakteja. Pila meni etupalkalla ja teki hyvin. Ama vähän hömpötteli, ei oikein tullu mitään mutta on nyt kerran palkattu taas kontakteilta eikä vaan kisojen läpijuoksuja alla.

Tapa oli V:n kanssa treeneissä. Se oli yllättävän hyvä, pitää tarkkailla ettei V pilaa sen virettä palkkaamattomuudellaan ja virheellisellä ohjauksella. Tapa osasi yllättävän paljon ohjauskuvioita, vaikka ei ole treenannut niitä. Jopa päällejuoksun.

Mainokset