Avainsanat

,

Käytiin aamulla tekemässä lisää putken ohitus-treeniä Pilan ja Tapan kanssa.

ratapiirros

Tanjan avulla sain palkkailtua Pilaa namikipon kanssa. Siitä oli tosi iso hyöty. Alussa vahvistettiin valssiin irtoamista kepeiltä. Kipon kanssa toimi, mutta ilman sitä Pila jätti kepit kesken. Vekki oli täysin tuomittu ajatus.

Muurille irtoaminen tökki jostain syystä, ehkä Pila ei päässy tarpeeksi edelle. Palkkailtiin paljon ennakoivasta valssista ja jarrusta 10 hypylle ja se alkoi tuottaa tulosta.

Pakkovalssi hypylle 17 oli välillä huono. Mulla on pikkaisen ajoitus merkkauksen kanssa hakusessa.

Ennakoiva valssi hypylle 20 oli törkeä sikailu, mutta ei menny putkeen vaikkei Pila kääntynytkään siinä kunnolla. Sitä pitää vaan treenata lisää.

Tehtiin loppuun nollarataa esteelle 21 asti, Pila puri ennen keppejä vaikka jatkoikin pujotteluun, josta sai palkan. Tosi hyvä treeni 🙂

Tapsu teki medi-muuria, keinua ja pientä ratapätkää. Rata oli hypyt 7,6 putki 12, hypyt 10 ja 9 toiseen suuntaan eli sellainen U. Tanja palkkasi namikipolla lopussa ja irrotin Tapan putkeen hypyn luota. Hyvin irtosi putkeen. Paljon tuli hyppyjen ohituksia, mutta jospa se alkaisi hakea niitä kun vaan palkkaa niistäkin kuten nyt. Vähän aivotonta menoa oli, mutta välillä hyvä. Muuri-treenin palkkasin lelulla. Hypyt oli …. jänniä… Voisi ehkä miettiä hyppytekniikan harjoittelua…

Mainokset