Avainsanat

, ,

Piirimestaruuksissa. Amalle hyl ja vitonen sekä todennäköisesti yliaikaa. Kujeelle 2 hyllyä. Joukkueradalta Amalle hyl, Kujeelle törkeä loikkavitonen A:lta ja Pilalle hyl.

Ensinnäkin kisafiilis oli todella väärä. Mulla ekalla radalla hajos pakka Aman kanssa putkelle (este nro3) vaikka se meni sinne ihan oikein ja hyvin. Sain sen tosi hienosti kepeille ja sit ohjasin seuraavan hypyn väärin. Ama oli niin hieno. Iloinen ja innokas. Toinen rata oli muuten hyvä, mutta meni kepeillä tokaan väliin.

Joukkueradalla olin ihan paineessa. Ei oikein sovi mulle. Oon muutenkin aina kisoissa ihan hermoraunio. Amanda meni kepeillä jonnekin puoleen väliin kun se ei ihan hae noita aloituksia ja oli niin paljon mun edellä. Puomilla sille iski kauhu. Meni ensin puomille, mutta ei sit vaan pystyny. Mun oli pakko mennä lopulta toista puolta ja sen jälkeen se olikin pelastelua pelastelun jälkeen kunnes A/putkierottelussa meni A:lle kun en enää ehtiny sinne.

Pilan sain tokalla hypyllä kääntyyn väärään suuntaan onneksi edessä oleva kontakti pelasti tilanteen. Kepeillä se ei voinu pujotella loppuun :/ Jäin pahasti jälkeen, onneksi edessä oleva kontakti pelasti tilanteen. Olen tosi iloinen, että sain puomin jälkeiset hypyt ohjattua oikein ja vielä Pilan A:n alla olevaan putkeen. Tosin yksi rima tuli siinä alas. Putkesta en sitten seuraavalle hypylle jarruttanut ja Pila otti myös viereisen hypyn ennen keinua. Eikä voinut lopussa mennä ees kahta viimeistä hyppyä…

Mainokset