Avainsanat

Tsaun kisat Pilan kanssa 3xHYL ja nollavoitto huonolla keinulla.

( http://www.youtube.com/watch?v=LeHMXJX0lWM )

Eka rata oli Anne Viitasen agirata. Heti toisella putkella laitoin väärään putken suuhun. Ups. Ja oli vähän pieni paniikki pääsyn mutkaputkella ja hups, meni väärään päähän sielläkin. Mutta pahin oli suorasta putkesta tullessa kun Pila keksi, että vois yrittää vauhdista tulla päin. Uskomatonta, että en tallonut koko koiraa, mutta tosi pahan näköisesti se kaatui. Maalissa kauan aikaa liikuttiin edestakaisin kun yritin rauhottua ja tutkia että sattuuko Pilaa mihinkään. Hyvin venyi joka suuntaan eikä mitään aristanut. Korva oli täynnä hiukkaa ja vähän päätä ravisteli. Fyssariaika tarttee varata. Se on kyllä niin pöllö, eikä yhtään ajattele, menee ja tekee kaiken täysiä.

( http://www.youtube.com/watch?v=a7OofCce4pE )

Toisella radalla, jolla tuomarina oli Asko Jokinen, taisteltiin minuutti ensin siitä, että istutaanko vai ei. Mua ärsytti aivan suunnattomasti. Koko radasta tuli muutenkin hirveä tahtojen taistelu kun tuntui ettei koira pysy yhtään käsissä ja sillä ei oo aivoja ollenkaan. Huudosta huolimatta Pila rysäytti A:lle pahannäköisesti. Nätisti kyllä otti kontaktin. Mutta keinua ei sit voinu ottaa. Mulla ei pää pitänyt ja vapautin, vaikkei ollut 2on2offissa. Jäi kyllä harmittamaan 😦 Meidän nollat ei vissiin koskaan voi olla oikeasti hyviä.

( http://www.youtube.com/watch?v=eY8p5gq6cLM )

Kolmas oli Anne Viitasen hyppis. Rimat lenteli ja keppejä ei osattu. No okei keppien lopussa ajattelin seuraavaa valssia ja poishan Pila tuli.

( http://www.youtube.com/watch?v=s3sfuy_Q7Uc )

Viimeinen rata oli taas Asko Jokisen. Siinä vaiheessa kun huusin riman päällä, niin se tippui ja sen jälkeen loppui ohjaus. Hups väärä putken suu ja jäi hyppykin välistä. Mutta keinu oli hyvä tällä radalla. Ja muutenkin kontaktit ja kepit sujui. Ihan hyvä mieli jäi radasta.

Kisoista jäi vähän kaksijakoinen olo. Toisaalta jeejee tehtiin nolla, voitettiin ja enää puuttuu yksi jotta päästäis kolmosiin, mutta toisaalta nolla ei ollu mulle nolla, koska keinua ei suoritettu mun omien kriteerien mukaan. Vika ei ollut koiran vaan mun, kun en ite vaatinut. Ja sit toisekseen Pila oli aivan järjetön ja mua niin pelottaa, että se vielä satuttaa itsensä pahasti, kun sillä ei ole yhtään aivot mukana. Se vaatii aivan sairaan paljon multa taitoa ohjata, että se menis oikein ja turvallisesti. Vauhtia on niin paljon, että Pilan pitäisi tietää tosi ajoissa mitä tulee tapahtumaan, ja siltikin välillä tuntuu, ettei se ihan viitti kuunnella. Huoh, ei oo helppoa.

Mainokset