Avainsanat

, , , ,

Mulla oli Pila Tonin treeneissä ja vielä sen jälkeen saatiin Aman ja Kujeen kanssa lisäkoulutusta Tonilta. Aivan mieletöntä. 🙂
Tapa teki hyppytreenejä V:n kanssa.

Pilan kanssa tein jaakotuksen 2 hypylle. Aman kanssa treenattiin siinä lähetystä tiukalla käännöksellä ja valssia kolmosen toiselle puolelle. Ama teki sen tosi hyvin. Kujeelle kokeilin kans, mutta se ampui A:lle, joten tein jaakotuksen ja siitä tuli hieno jos käskytin tiukasti ja lähdin ajoissa. Pilan kanssa hiottiin myös käskytystä. Ihan lopussa se teki tiukkoja käännöksiä kun oli jo niin poikki. Molempia tapoja pitää treenata ens viikolla kotona.

Puomin jälkeen oli pakko tehdä putkijarru, muuten koira hyppäs ylimääräisen aidan. Joten sitä treenattiin ihan urakalla. 😀 Tuli välillä oikeasti hyviä käännöksiä, mutta välillä ei. Pilan kanssa meillä oli loppua kohden ongelmia niistoissa kun ei enää tullut niihin kun lähdin ajoissa pois. Niistot treenilistalle.

Kepeillä etäisyyden otto ja ohjauksen pitäminen on vaikeaa. Aman kanssa lopetettiin treeni kepeille, joten sen kanssa en edes kokeillut. Kujeella etäisyyttä oli ehkä lopulta helpompi ottaa vaikka en millään meinannut saada pidettyä ohjausta. Näitä vois kans treenailla kotona. Pila hakee kepit hyvin, mutta pari viimeistä väliä on yhä epävarmat. Ruoan annosta keppien päässä on kummiski ollu hyötyä. Aman kepit oli yllättävän nopeat ja varmat.

Muurille treenattiin lähetystä ja tiukkaa käännöstä Pilan kanssa. Ei se vaan tykkää kääntyä. Näitä voisi tosiaan treenata hyppyjen kanssa lisää.

Ihan mahtis treenit 🙂 Nyt intoa puhkuen kohti kisoja. Kaikkien kolmen kans.

Mainokset