Avainsanat

, , ,

Esittelin koirille itsetehdyn metallikapulan. Hahhaa miten tyhmäksi sitä voikaan itsensä tuntea leikkiessään olohuoneessa yksin kapulan kanssa. No koirien mielestä mun leikki oli selvästi kiinnostavaa ja kaikkia kiinnosti kapula vähän niiden päästessä yksi kerrallaan leikkimään sillä mun kanssa.

Kuje oli ensimmäinen. Se innostui, mutta kapula oli tyhmä ja kova, joten se kaivoi esiin kaikki olohuoneen pehmolelut ja kiikutti ne mulle. Kokeili kyllä kapulaa suuhun.

Pilasta olisi ollut kiinnostavampaa purra mua kuin kapulaa, mutta se tarttui innokkaimmin kapulaan ja yritti eniten ottaa sitä suuhunsa. Selkeästi kova metalli on ällömpää kuin pehmeät lelut, mutta luulen, että tästä voi vielä tulla jotain.

Amandasta koko homma oli ihan pöhköä, mutta se oli innoissaan koska mäkin olen. Ehkä me Amsin kanssa tyydytään leikkimään ensin niillä leluilla.

Tapa oli hauskin. Siitä kapula oli vähän pelottava, mutta kierrokset oli ihan katossa ja se halus niin kovasti päästä leikkimään ja puremaan. Lopulta se keksi, että voi hyökätä pyyhkeen kimppuun ja sohvan päälle. Höpsö lapsi. Luulen, että ei ihan helposti tuu kapulaan koskemaan.

Kuje ja Pila oli molemmat suhteellisen innoissaan kapulasta. Taidan ensin vähän päällystää sitä, että on kivempi kantaa. Jatketaan tästä opettelua.

– – –

Päällystin metallikapulan lelulla.

Kokeilin mitä tytöt tykkää päällystetystä kapulasta ulkona. Amasta se oli mielenkiintoinen ja se jopa kantoi hökötystä. Vau!

Pila oli ihan kierroksilla, samoin Kuje. Molempien kanssa ensin vähän leikittiin kapulalla ja sit pitä tehdä tehtävä saadakseen ”mahtilelun” palkaksi. Molempien kanssa kaksi kierrosta ja molemmat tyrkyttivät kapulaa revittäväksi. Mussa on myös hampaan jälkiä kun aina ei ihan osuneet kapulaan…

Tapa vaan veti rallia pitkin pihaa ja viis veisasi tyhmästä kapulasta. Kuka moisesta välittää jos voi juosta hiekassa? Se on omanlaisensa.

– – –

Vaihdoin lelun vain yhteen kerrokseen kangasta, joka on teipattu kiinni. Ensin leikittiin sillä Aman kanssa, joka otti kapulan melkein suuhunsa :0

Kuje ja Pila pääsi kokeilemaan uudestaan tällä versiolla niin, että V neuvoi kierrosten hallintaa. Mun leikkimisellä ne meni vähän vissiin yli. Oli tosi hauskaa ja Kuiskis ja Piu on aivan intoina hakemassa kapulaa. 🙂 Seuraavaksi varmaan pienennetään kangasta lisää.

Mainokset