Avainsanat

, , ,

Käytiin Aman ja Tapan kanssa treenaamassa agia. Toni halusi kokeilla keppikulmia ja otettiin sit Amandankin kanssa niitä vähän. Mä sössin alotuksen ihan liian monta kertaa. Argh! Mutta Amanda pujotteli joka kerran kepit kiltisti loppuun, eikä kertaakaan lopettanu niitä kesken. Palkka namiautomaatista. Sain tehdä sinne myös persjättöjä, jotka oli luokattoman huonoja. Treenattiin myös persjättöä ja sen jälkeen viskileikkausta muurille.

Oli kiva treenata pitkästä aikaa Aman kanssa, mutta mun rytmitys on pila-vaihteella ja homma vähän tökkii. Amsi oli hyvä ja kiltti. Palkkasin sen lelulla muuten kuin kepeiltä, mikä oli sen mielestä vähän outoa.

Tapa treenasi hyppyjä lelupalkalla. Huoh, se oli taas aivottomalla rallattelutuulella. Onneksi oli Toni vahtimassa ja saatiin lopulta ihan hyvä treeni. Vähän sivuirtoamista puoliympyrällä sekä sivuirtoamista ennakoivalla valssilla, mikä on vaikeaa muillakin koirilla, joten ei ihme ettei Tapa oikein osannu. Tapa tarttis enempi näitä lyhyitä treenejä missä palkataan hypyt. Esim. hyppytekniikkaa…


Metallikapula sai uudet päällystykset. Kuvassa versio numero 3. Kokeilin ihan ilman päällystäkin, mutta se oli Kujeen ja Pilan mielestä outo, eikä sitä voinut kantaa. Ehkä pitää vähän hitaammin häivyttää tämä päällystys-apu…

Otin jopa videota yhdestä treenistä, katsotaan jos saisin sen jossain vaiheessa laitettua tänne. Ei kyllä parane treenata kauheasti ilman V:n valvovaa silmää kun en osaa keskittyä oikein olennaiseen täs toko-puolessa. Tosin jos V on lähellä Kuje vie kapulan sille. Joten Kuje varmaan haluaa olla V:n toko-koira. Pila tuo kapulan sentään mulle.