Avainsanat

, ,

Taas käytiin ottamassa hyppytreenit Paulan kanssa. Perussarjaa ja etäisyyden arviointi renkaalla, joskin länderit oli niin surkeita ettei tehty etäisyyden arviointia niille.

Perussarjassa Pilan kanssa taisteltiin että tartteeko siihen koota vai voisko vaan loiskia minne sattuu. Huoh. Lopulta keksin nostella vaikeaa rimaa ja se auttoi. Saatiin jopa puhdas 5 hypyn perussarja. Tapa oli oikein hyvä ja Kuje vaan osaa nää.

Renkaan kanssa taisteltiin ohimenon kanssa. Kuje taisi mennä läpi, mutta sekä Pila että Tapa meni renkaan välistä ihan sumeilematta, vaikka palkka kuinka oli suoraan edessä. Ja lisäksi Pilan kanssa taisteltiin perussarjan suorittamisen kanssa.

Lopuksi Pila teki pienen pätkän jossa oli rengas, hyppy (50cm), puomi, putki, perussarjaa, semmosta simppelii perusjuttua, jossa lähinnä testasin että kai se osaa renkaanradalla. Kuje teki parit puomit. Tapan piti tehdä rengasta, mutta se päätti tehdä itsekseen myös vähän puomia, keinua ja A:ta. Keinusta tuli ekalla kerralla järkyttävä ilmalentolätsäys, mutta reippaasti Tapsu sen teki uudestaan ja uudestaan (vähän hallitummin ja palkan kanssa).

Hyvä fiilis jäi lopulta. Pilan perussarja ongelmaa kokeillaan ratkoa riman nostoilla tästä eteenpäin ja rengas tarvis vähän vahvistusta.

Mainokset