Avainsanat

, , ,

Paulan kanssa treeneilemassa. Kaikki länderit teki vähän.

kuva

Ama teki alkua puomille, ensin törkkäily kakkoselle ja pakkovalssilla kolmonen. Ei ku taisin Aman palkata vaan siitä kakkoselle irtoamisesta. Ja sit tehtiin kolmoselle saksalainen, mikä oli mun valinta ja toimi hyvin. Kokeiltiin myös backläpiä kolmoselle, mutta neloshypylle irtoamisessa oli ongelmia.

Kuje teki koko radan sekä pakkovalssilla, että saksalaisella. Oli superkoira 🙂 Kuiskis vaan osaa. Backläpin kanssa ongelma irtoamisessa, joten sitä palkkailtiin.

Tapsu oli hankala. Treenattiin saksalaista ja vähän lelulla sylkkäreitä. Tehtiin todella vähän kun asenne oli huono ja mun hermo ei kestäny sellaista haahuilua.

Piu oli aika hieno, joskin mulla oli rytmitysvaikeuksia ja se valui välillä holtittomasti. Ihana asenne, mutta rimoja satoi. Ohjausvirheistä ja huutamisesta. Piu osas backläpin ja irtos hypylle. Jarrutus kakkoselle oli vaikea. Tuli häiriöllä keinulta alas ja pääsin huutamaan. Sen jälkeen pysyi. Puomilla pysähtyi kun mä pysähdyin, mutta korjas alas. Niitä tarttis treenata. Tarkkana saa olla että ei vapauttais liikkeellä.

Hyvä lyhyt tekniikkapläjäys, näitä tehdään uudestaan 🙂