Avainsanat

, ,

Piupau pääsi vähän jälkijunassa Pirkanmaan alueelliseen valmennukseen Training to Win-ryhmään, jota valmentaa Jari Suomalainen.

Ekasta treenistä jäi hyvä mieli siitä huolimatta, että oltiin aika surkeita. Ratatreenissä oli erittäin paha keppikulma ja lisäksi koiran olisi pitänyt pujotella kepit loppuun ohjaajan jäädessä taakse. Ei osattu. Mutta ens kerralla sit osataan paremmin, koska nyt aletaan treenata näitä. 😉

Kontakteilla pitää muistaa ajoittaa kehut oikein. Erittäin hyvä huomio ja tähänkin tarttee panostaa. Niin ja pomppimisesta ja puremisesta vois muistaa kieltää napakasti. Pila rakastaa SDP:n hallia ja menee siellä pikkaisen ylivireeseen, vaikka yritin temputtaa sitä. Napsas mua poskesta aikas mohevasti. Ja kiskoi hihasta noin miljoona kertaa.

Niin ja tarttee treenata hypyillä häiriötä, ettei rimat ropisis alas ihan niin herkästi. Huusin niitä taas alas ihan urakalla. Rimojen päällä ei tarttis myöskään ihan niin paljon huutaa… Hmm.. Olikohan meidän menossa jotain hyvää? No ainakin oma fiilis 🙂 Ja tuli rutkasti treeni-intoa ja suunnitelmia myös Tapan osalle.

Mainokset