Avainsanat

,

Tapsui kävi treeneissä ja oli oikein pätevä koira. Harjoiteltiin lähdössä pysymistä (yllättävän hyvin pysyi, mutta häiriötä ei ollut), kontakteja, 2×2 keppien ekaa väliä (itsekseen kopissa, meni välillä jopa läpi ja sai palkan), sekä pimeetä putkea.

Kontaktien tila katottiin Sannan kanssa läpi ja vähän mietittiin jatkoa. A:lla Tapa ei hallitse vauhtia aina, eikä näin ollen pysähdy. Puomi on kontakteista selkeästi parhaimmassa tilassa. Oi jos se vaan osuisi ylösmenolle… Meni välillä länkien yli. Huoh. Loppupää on hyvällä mallilla. Keinua paukuteltiin ja jatketaan vielä sitä. Kokonainen keinukin tehtiin ja siinä Tapa vähän himmaa kun lauta alkaa kallistua. Katotaan jos paukuttelun palkkaus toisi hiukan lisää itsevarmuutta. Mutta hyvällä mallilla keinukin on. Ja Tapa niin rakastaa kontakteja ja karkailee niille. 😀 Se on kohta ”Pila Kakkonen” 😉

Pimeän putken treeneissä Tapsu oli super. Hyvin irtos ja kaukaakin. Eipä mee kauaa kun toinen putkihullu talossa… V on niin pulassa ton ipanan kanssa ja se menee kovempaa kuin Piu.

Mainokset