Avainsanat

, ,

Seinäjoella kisailemassa kolmosluokassa. Kujeelle ja V:lle ekalta radalta nolla, muuten meidän joukko teki silkkaa hyllyä.. Ekat radat oli Eevaliisa Pohjasen ja viimeinen Minna Räsäsen. Video on viimeiseltä radalta ja laitan jahka saan sen Sannalta.

Oli aika tunteiden myrsky tää kisa. Ekalla radalla mulla oli vaan Pila ja se meni paniikissa. Sössin tokan esteen ennakoivan valssin kun en hyvistä aikomuksistani huolimatta muistanut ohjaavaa jalkaa. Pila kielsi ja tiputti sit riman. Mun aivot hajos mattoon siinä kohtaa eikä loppu radasta tullut mitään. Hämäriä muistikuvia siitä miten en vaatinut keinua loppuun asti ja kepit meni hyvin. Varmaan puolet esteistä mentiin väärään suuntaan.

Toisella radalla taas mokasin tokan esteen kun pakkovalssin merkkaus oli huono. Pila ei edes yrittänyt vaan läiski läpi ja tuli pureen, jolloin vaan lähdin pois radalta. Aman kanssa alku meni ihan hyvin, mutta kepeille se meni väärään väliin ja mulla taas hajos aivot ja hyllytettiin pari estettä sen jälkeen.

Toisen radan jälkeen fiilis oli sellainen, että voisi vaikka lopettaa kisaamisen. Rataprofiilit oli ihan mukavia, mutta tuntuu ettei taidot vaan riitä. (Huomaan, että viime aikoina radat on tuntuneet kivoilta, eikä ole fiilistä että olisivat mahdottomia. ) Kolmannelle radalle lähdettiin tekeen Pilan kanssa hyviä pätkiä. Ja tehtiinkin niitä. Tästä radasta Sanna sai videon ja onkin viidestä startista parhain. Sain hajoamisesta huolimatta koottua itseni ja tuli hyvä mieli. Kontaktit oli hyvät, sen sijaan kepit ei. Aman kanssa rata meni ihan pieleen, mutta ainakin se meni innokkaasti puomin kahdesti.

Päätin siis, että Ams saa jäädä kisatauolle. Keskityn nyt Pilaan ennen astutusta ja kisailen vaan sen kanssa. Ja kisatkin yritetään ottaa treenin kannalta.

Jäätiin katseleen makseja ja oli hyvin opettavaista. Rata mikä tuntui vaan hankalalta medin kanssa, näytti suorastaan vaaralliselta maksin kanssa. Ja treenilista kasvaa kasvamistaan.

Mainokset