Avainsanat

Anne Viitasen hyppiksellä ei Pilan kanssa päästy kovin pitkälle. Mulla meni keskittyminen lähdössä pieleen. Kiersin kakkosesteen toiselta puolelta kuin rataantutustuessa enkä enää tiennyt oikeaa lähtöpaikkaani. Jäin töpeksimään ja Pila ehti mennä ylimääräisen hypyn. Joku rima taisi tippua ja sit Pila päätti sikailla. Se kuunteli pituuden jälkeen, katsoikin jopa, mutta paineli ohjauksesta välittämättä keppien sijaan putkeen. Otin kepit ja lähdettiin pois.

Toinen rata oli Allan Mattsonin ja tuntui rataantutustuessa jo hyvältä. Nyt pää oli hyvin kasassa lähdössä ja mieli rento. Tehtiin hyvää rataa yhdessä ja meno tuntui todella helpolta. Puomilla jäi liian ylös, odotin ja vapautin heti kun tassu osui maahan. Lopussa tein ennalta testaamattoman vastakäännöksen joka toimi hyvin. Olin sen jälkeen vain pikkuisen hukassa ja menin keinun väärältä puolelta. Pila sai nököttää sitten keinullakin vähän turhan kauan kun sijoittauduin seuraavan hypyn taakse. Meidän agiuran toinen kolmosten nolla rata. 🙂 (Sij.8) Hyvä me!

Viimeinen meni vähän pieleen kun keskittyminen rakoili ennen radalle menoa. Piu nousi lähdössä ja viimeisetkin ajatukset katosi. Tokalta hypyltä Pila säntäs A:lle kun en ollut kartalla. Lähdettiin sit vaan pois kun huomenna on lisää ratoja edessä.

Todella hyvä päivä ja hyvä mieli 🙂 Ekat ulkokisat ja aurinkokin kivasti paisteli.

Mainokset