Avainsanat

Normi kisapäivä, 4x HYL 😉

Eka rata.
Hyvä pakkovalssi-jaakotus toiselle esteelle. Puomilla jäi ylös, mutta tuli sit lopulta oikeaan paikkaan. Olin hypyn takana (pakkovalssi-jaakotus) odottamassa. Tajusin myöhemmin, että vapautin kontakteilla kehulla enkä vapautuskäskyllä. En ole varma mitkä kaikki kontaktit mokasin näin. Tarttee kiinnittää tähän huomiota. Kepeille haki hyvin, mutta ajattelin keinua ja säädin lopussa, joten kaksi viimeistä väliä jäi tekemättä. Sählättiin kaikkea ja hyppäsi ylimääräisen esteen. Keinulla oli taas vaikeuksia oikean paikan kanssa. Lopussa sain tehtyä suunnittelemani valssin mikä oli radan tavoite. Hyvä mieli jäi.

Toka rata.
Alussa oli aika paha paikka kun piti mennä kepeille ja tyrkyllä oli sekä A, että putki. Päätin että radan tavoite on saada Pila kepeille. Ensin mulla vähän pasmat sekosi kun välistä vetoni oli myöhässä ja Pila meinasi valua esteen väärälle puolelle. Oli kiltti ja korjasi mokani, mutta siinä vaiheessa olin jo myöhässä. Sain kuitenkin pidettyä lähellä, mutta ei irronnut kepeille pelkällä huitomisella ja estekäskyllä. Tarttee vahvistaa imua kepeille. Olivat selvästi meillä sunnuntaina suurin puutos. Kepit hyvin, vaikka irtosin jo seuraavalle hypylle. Tavoite saavutettu 🙂 Puomin teki kerralla hyvin kun menin taas pakkovalssi-jaakotukseen. Onnistuin saamaan putkesta toisen putken väärään päähän ja vielä muurista ohi. A oli koko viikonlopun tosi hyvä. Lopussa mun oli tarkotus ehtiä persjättöön, mutta en kerinny, joten tein surkean takanaleikkauksen ja tais rima tulla alas. Mun ehtiminen oli toinen ongelma. Sillekin pitäis tehdä vissiin jotain. Oon hidastunu :/

Kolmas rata oli hyppis.
Mulla ei oikein ollut mitään fiksua suunnitelmaa keskikohtaan ja enpähän sitten ehtinytkään sinne. Päivän radoista ainoa joka tuntui sellaiselta ettei ihan tiedä mitä tekisi. Lopun ohjauskuvio toimi ja se oli radan tavoitteena, joten jälleen tavoitteet täytetty ja hyvä mieli kaaoksesta huolimatta.

Neljäs rata.
Tosi kiva ja lyhyt rata. Ajattelin että tavoitteena ois et Pila hakee kepit. No ei hakenu. Pitää vahvistaa imua kepeille!! Haki ulkona tosi hyvin kepit lämppäesteillä. Hyppäsi okserin edestakas kun mokasin ohjauksen. Se jalka!! Tiputti saksalaisessa riman vaikka keskityin katseen suuntaan. Olin ehkä vähän tiellä. Hyvät kontaktit sekä keinulla, että puomilla.

Tuli testattua kisakuntoa. (Mulla huono, Pilalla hyvä) opeteltavina asioina keppien hakeminen kauempaa. Kontaktit ekalla radalla huonot, sen jälkeen parani. Omaan ehtimiseen pitää kiinnittää huomiota. Ohjauksiin pitää keskittyä. Hyvä kisapäivä ja hieno koira 🙂