Avainsanat

, , ,

Aloitettiin Paulan kanssa kesän russeliländeritreenit.

kuva

Pila teki molemmat pätkät, Kuje vain valkoisia. Ajatuksena oli lyhyet, laadukkaat kepeille hakupätkät. Pilan kanssa homma onnistui tehtiin ensin valkoisilla kolme kertaa muuttaen joka kerta ohjausta. Ekalla kerralla ei meinannut pujotella kun jäin paikoilleni muuten meni hyvin.

Kuje taasen teki loistavat kontaktit (Kujeeksi), mutta kepeille ei mennyt millään. Ja kun tuli virhe niin Kujeen into katos ja mua alkoi turhauttaa. Sai onneksi palkkaa puomilta ja V teki lopuksi terapiakeppejä. Kujeellakin oli kolme yritystä ja toisella kierroksella yksi yritys ja terapiakepit.

Toisella pätkällä ensin usutin Pilan vaan hypyn takaa kepeille. Haki superhyvin. Sit putken kautta. Ja lopuksi kepit-hyppy-keinu. Kaikki loistavan hyvin. Vaikea oli lopettaa ja jättää treeni näin lyhyeksi. Mutta idea olisi saada tehtyä just tälläisiä 1-3-5 toiston juttuja normitreenien tueksi.

Tapsu pääsi ohjattuun treeniin V:n kanssa ja oli oikein pätevä. Sen kanssa pitää muistaa pitää pätkät lyhyenä ja antaa paljon palkkaa. Lisäksi ajatus siitä että koira on kokoajan jossain toiminnossa (parkki, kuljetus, viritys, työ, palkkaus) ois hyvä opetella Tapan kanssa, koska haahuilu laskee sen vireen heti. Hyppytreen tarttis tehdä kotiläksynä.

Amanda treenaili sivulletuloa, jotain seuraamisen tapaista ja istumista. Se oli kovin innoissaan tästä vähästäkin.

Mainokset