Avainsanat

kuva

Rata on muokattu Henkka Luomalan kisaradasta. Ei siitä nyt ihan samanlainen tullut…

Tarkoitus oli tehdä kisanomainen treeni. Ei onnistunut omassa pihassa. Yritin jopa kuunnella musaa, mutta ei saanut käännettyä mielentilaa oikeaksi. Mulla oli ykköshypyn tilalla rengas. Estevälit oli todella pienet, johtuen sekä pihan koosta, että siitä että saatiin lyhyet estevälit kotiläksyksi. Ja olipa muuten vääntämistä. Kolmoshypyltä Pila oli hypyn kautta putkessa ennenkuin ehti kissaa sanoa, jos ei ollut TODELLA tosissaan. Tein siihen vastakäännöksen, mutta senkin kanssa sai olla tarkka.

Kepeillä ekalla yrityksellä jätti pari vikaa väliä kesken. Tein kerran palkan kanssa kepit kunnolla ja yritin tokan ”kisanomaisen” kierroksen joka oli pakko lopettaa onnistuneisiin keppeihin. Sen jälkeen lisäsin verkot ja tein aika törkeitä häiriöitä. Verkkojen myötä loppukin kisanomaisuus katos, joten treenattiin vaan.

Yllättävän kiva treeni ja toivottoman vaikea. Keinun Pila haki tosi hyvin ja oli siinä super pätevä, vaikka jäin ite putken luo. Ohjauskuvio alussa oli meille todella vaikea, samoin putkeen jälkeinen elämä ennen keinua. Ja loppusuoralla en saanut Pilaa enää renkaalle koska se vaan oli liian ahdas ja Piu ois renkaan jälkeen mennyt päin aitaa.

Tehtiin aika paljon ja Pila oli ihan tööt kuumuudesta, joten pääsin testaamaan lähtöönistumisjuttuja ja sain lopussa siitä annettua iloisen superpalkan. Ihanaa oli, pätkät onnistui, mutta koko rata ei millään.

Mainokset