Avainsanat

,

Tapsulla ei ollut viikkotreenejä, joten treenattiin omin päin pientä välistäveto pätkää, jossa oli myös keinu ja kepit. Keinu edistyi hyvin ja Tapa teki sitä oikein innoissaan. Mulla alkoi tulla jo aika luottavainen olo siitä, että joskus se vielä tulee toimimaan hyvin. Vaan treenin loputtua kun keräilin esteitä Pila ja Tapa vapaana niin Pila kiikautti keinun Tapan niskaan. Auts.. Tapa ehti niin hyvin alta, ettei se satuttanut itseään, mutta säikähti tottakai. Palkkailtiin heti lisää keinua ja Tapa suoritti sen ihan hyvin.

Tällä kertaa tehtiin keinun kanssa enimmäkseen pamauttelua, vaikka Tapalle jännittävintä on se kiikkuminen. Se vaan paineistuu keinuttamisesta kun sitä jännittää ja pamauttelulla se saa nopeammin onnistumisia. Luulen, että lisävahvistan vielä lisää tota pamauttelua, koska Tapa pitää sitä hirveästi, jos se lisäisi sen uskallusta myös keinahtamisosuudelle.

Välistä veto oli vaikeaa. Sen rytmittäminen on vaan niin tuskaa ja aina joku osa pettää. Pila treenas itsenäistä keinun päähän menoa josta naksuttelin ja näytti niin paljon paremmalta kuin viikko sitten.

Kepit meni molemmilla ihan jees. Ei superhyvin, mutta siedettävästi.

Mainokset