Avainsanat

,

Ilve-ipanainen pääsi Aman kanssa Takkulaan. Koska oltiin muutenkin vieressä niin pysähdyttiin siellä treenaamassa. Ama kokeili ralleilla ja Ilve sai sekin harjoitella istumista, seisomista ja maahan menoa. Harjoiteltiin myös paikoillaan pysymistä.

Koska Ilveellä ei vielä ole mitään hinkua esteille, niin teoriassa kauhean helppoa ottaa kuvia miten se tönöttää esteen edessä. Yllättävää kyllä kuvan sai kuin saikin otettua aika kaukaa. Ollaan huomaamatta ruokakupin ääressä harjoiteltu paikoillaan pysymistä.
kuva

Rekvisiitasta huolimatta hyppyjä ei treenattu. Ilve sai kyllä riekkua Aman perässä pitkin kenttää ja mennä niiden yli itsekseen sikäli semmoisia tuli eteen. Aman perässä se meni myös putkeen kun Ama purki aivojumia putkeen juoksemisella.

Ulkonakin kokeiltiin yhteispaikalla pysymistä, mutta se oli noin sata kertaa vaikeampaa. Amandalla ei oikein hermot tahdo pitää ja sen sähläys tarttuu. Vielä ei ole mahdollista saada kuvaa viidestä paikoillaan pysyvästä koirasta ilman kiveä. Kiven päällä kun meidän koirat pysyy paljon paremmin paikoillaan.
kuva

Pentutreenaus oli varsin hauskaa vaikka paljon mitään ei tehty. Varsinaista treeniaikaakin meni ehkä kymmenen minuuttia, joskin se oli pari minuuttia treeniä ja sitten viiden minuutin tauko jolloin vähän käveltiin ulkona tai leikittiin sisällä. Silti autoon päästyä Ilve simahti heti.

Mainokset