Avainsanat

, ,

Mulla oli koko lauma mukana kentällä, mutta lopulta ei sitten ehdittykään rallyilla Aman ja Kujeen kanssa.

Tapsu ja Pila pääsivät tekemään ratatreenit. Otin Lee Gibsonin 1- ja 2-luokan agiradat, jotka olivat molemmat tehty samalle pohjalle. V treenasi myös molemmilla saman. Pilan kanssa sain tehtyä 1 luokan radan muutaman yrityksen jälkeen nollana. 2 luokan rataa ei. Kauheasti ei voitu hinkata ettei treenistä tule liian pitkä. Pilan ongelmana oli lähinnä huono ohjaus… Jotenkin sitä pitäisi ohjata kaikki eikä vaan olettaa.

Tapalla oli ongelmia keppien kanssa, mutta se teki kuitenkin kohtuullisen hyvin rataa. Kontakteille pysähtymiset toimi, ylösmenoja en katsonut. Oikeasti kai niitä ylösmenoja pitäisi treenata jos ei halua joka välissä saada nousuvitosia… Kepeiltä saatiin myös hyviä onnistumisia. Ja radanlukutaito on sillä kehittynyt vähän vaikkei se vielä haekaan esteitä tarpeeksi hyvin. Eka pitkä ratatreeni ja normi hyppykorkeus. Meni paremmin kun uskalsin toivoa.

Ilve pääsi treenaaman lelulle menoja ja ohjaukseen tuloa. Lisäksi kokeiltiin sylkkäriä siivekkeen ympäri ja pari putkeen juoksua. Oikein hieno ja pätevä pentu. Hurjalla innolla se tekee ja on hauskan näköinen keskittyessään vakavana tekemiseen.

Mainokset