Avainsanat

, , ,

Tuulian yksärillä Pilan, Tapsun ja Ilveen kanssa. Alunperin oli tarkoitus kuokkia Paulan ja Jipsin seuraan Tapan kanssa, mutta lopulta V treenas Tapsun ja mä menin Pilan ja Ilveen kanssa.

Rataprofiili suosi kun päästiin treenaamaan Pilan käännöksiä. Tuli hyviä huomiota mun ajoituksesta. Nyt vastaavia kohtia pitää treenata niin että palkka lentää (koiran puoleisesta kädestä) hypyn eteen, tai verkoilla niin että on pakko kääntyä ja mulla liike jatkuu ja ilman verkkoja niin että palkka tulee esteen jälkeen. Nää Elinalta saadut käännöstreenit jäi yhä kotiläksylistalle. Tarkkana ajoituksen, lukituksen ja katseen kanssa. Erityisesti kontakti kun koira suorittaa ja esteen jälkeen. Hutiloin siinä paljon.

Ilve teki pari esteen tarjoamista ja sitten uutena takaakierron tarjoamista. Lisäksi kokeiltiin siivekkeellä sylkkäri ja poispäinkäännös. Uutena tuli vippauksen ympyrä painon siirrolla. Siitä saatiin vinkkejä jatkokehittelyyn kotiin. Ipana oli oikein superoppilas. Miten se voikin olla noin mahtava!

Kivaa oli ja paljon tuli hyviä juttuja.

Mainokset